Габриел Вълков за ФОКУС: БСП доказа, че е единствената партия, която може да даде стабилност на държавата

Дата: 19.01.2023 г.

“Преди една година тук, на тази поляна, по времето на ескалираща политическа криза и в разгара на тежка предизборна кампания, ние ясно заявихме, че БСП е готова за управлява България. Една година по-късно, след няколко избора, ние доказахме, че БСП е социалният стълб в управлението на държавата.“ Това заяви председателят на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков от Бузлуджа, по време на честванията за 131 години от създаването на левицата.

От сцената младият социалист обясни, че България навлиза в нова политическа криза и ни предстои ни нова поредица от избори. “Аз се надявам да победим тези избори, защото България има нужда от това“, изрази надежда Вълков.

По думите му България е в тежък период и в такъв момент имаме нужда от стабилност. “Единствената политическа партия, която доказа, че може да бъде тази стабилност, е БСП. За да бъде такава обаче, на нас ни трябва обединение. Но не в името на власт, пари, корупция и задкулисие, а обединение на всички леви хора, партии и свободни граждани, готови да променят България заедно с нас, борещи се за промяна на нашата държава. За да могат младите българи да не бягат в чужбина.

За да може работещите да получават солидарно и справедливо заплащане на труда. За да може всички възрастни хора да живеят достойни старини“, заяви Габриел Вълков.

Линк към оригиналната статия: https://www.focus-news.net/novini/Bylgaria/Gabriel-Vulkov-BSP-dokaza-che-e-edinstvenata-partiya-koyato-mozhe-da-dade-stabilnost-na-durzhavata-1375319